02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Етаж от къща в Лозен – на главния път

Етаж от къща в Лозен – на главния път

Етаж от къща в Лозен – на главния път

51,000€
Долни Лозен, София
  • Застроена площ: 90
  • Площ на имота: 450

Етаж от къща в Лозен. На ТОП локация – главния път на Лозен. В самото село Долни Лозен, между къщи за целогодишно живеене. Къщата е масивно строителство. От нея се продават приземния етаж(сутерен), първия етаж и таван. Първия етаж се състои от три стаи, антре и баня с тоалетна. Сутерена се състои от кухня, баня с тоалетна, мазе и гараж. Има и таван състоящ се от една стая. Намира се на ул. Съединение (главната улица на село Лозен), по която минават градския транспорт (номер 5) и маршрутните таксита (номер 37). Комуникативната му локация го прави изключително подходящ търговска площ. В непосредствена близост до имота има детска градина, детска площадка, магазин за хранителни стоки и магазин за авточасти. На около 3 минути ходене е от площада на Долни Лозен, където са разположени няколко магазина за хранителни стоки и домашни потреби, плод и зеленчук, аптека, будка за продажба на вестници, две заведения, студио за красота, солариум и железария. Там са разположени също така училището на Долни Лозен (200 ОУ “Отец Паисий”), както и читалището на Долни Лозен.

 

 Снимки на етаж от къща в Лозен:

 

Голямо разнообразие от недвижими имоти в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща, както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен (ул. Съединение 112 – пред кметство Лозен).
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,4% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Етаж от къща в Лозен – на главния път

Долни Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:31 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.