02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Къща в Долни Лозен – за целогодишно живеене

Къща в Долни Лозен – за целогодишно живеене

Къща в Долни Лозен – за целогодишно живеене

71,000€
Долни Лозен, София
  • Застроена площ: 180
  • Площ на имота: 750

Къща в Долни Лозен за целогодишно живеене. Състои се от три етажа по 60 кв.м. и таванско помещение. В самото село Долни Лозен.  Между къщи с целогодишно обитаване. Къщата е разположена в предната част на имота и дава възможност двора да бъде използван пълноценно. В него има и малка сграда, която е използвана за селскостопанска постройка. Има засадени овощни дръвчета, а пред къщата има лозница. На много комуникативно място. Разположена е на асфалтов път. В близост до детската градина на село Долни Лозен. До къщата има изградена и кабелна мрежа да високоскоростен интернет. На близко разстояние е и до главния път на Лозен – ул. Съединение, откъдето минава градски транспорт (номер 5) и маршрутни таксита (номер 37). На около 5 минути ходене е от площада на Долни Лозен, където  са разположение няколко хранителни магазина, плод и зеленчук, аптека, будка за продажба на вестници, две заведения, студио за красота, солариум и железария. Там са разположение също така училището на Долни Лозен (200 ОУ “Отец Паисий”), както и читалището на Долни Лозен.

 Снимки на къща в Долни Лозен:

Голямо разнообразие от парцели и къщи в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща , както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен.
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,4% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Къща в Долни Лозен – за целогодишно живеене

Долни Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:27 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.