02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Къща в село Лозен за целогодишно живеене

Къща в село Лозен за целогодишно живеене

Къща в село Лозен за целогодишно живеене

104,000€
Горни Лозен, София
  • Застроена площ: 179
  • Площ на имота: 515

Къща в село Лозен за целогодишно живеене. На тихо и спокойно място в близост до главния път. Достъпът е по асфалтов път и снегопочистване през зимните месеци.

Тази къща в село Лозен за целогодишно живеене се състои от два етажа по 53 кв.м. и таванско помещение (със същата квадратура), вкопано в земята складово помещение (мазе) и гараж (20 кв.м). Има възможност за два входа – през входната врата, намираща се към улицата (видима на една от снимките) и през веранда от вътрешната страна на имота, водеща към двора. На всеки от етажите има баня и тоалетна. На първият етаж има едно голямо помещение тип всекидневна и кухня. На вторият етаж са разположени 3 стаи, подходящи за спални помещения. На този етаж има две тераси, като едната от тях е просторна (около 20 кв.м.) с изглед към планината. Таванското помещение е със скосявания и е достъпно посредством отвор (тип люк) чрез подвижна стълба, но има възможност да бъде приспособено за жилищни нужди. Към къщата има прилепена постройка, изпълняваща функции на лятна кухня. Отбелязаната квадратура (179 кв. м.) на застроена площ включва двата етажа, таванското помещение и гаража, но не включва двете тераси, складовото помещение (мазе) и лятната кухня. В двора има кладенец, както и овощни дръвчета (череши, круша, ябълка, смокиня и др.) и плодоносни храсти (малини, къпини). Има и лозници, които обикалят около къщата и част от тях пазят сянка на верандата и терасата на втория етаж. Къщата се намира на комуникативно място в Горни Лозен. Целогодишен достъп, на асфалтов път, между къщи. В самото село между целогодишно обитавани къщи. Района е газифициран и има доставка на високоскоростен интернет.

Къщата се намира на около 5-6 минути ходене е от площада на село Горни Лозен, където  са разположени няколко магазина за хранителни стоки и домашни потреби, плод и зеленчук, будка за продажба на вестници, заведение, детска площадка и детската градина на Горни Лозен. Там е разположено и читалището на Горни Лозен, както и спирките на градския транспорт (номер 5) и маршрутните таксита (номер 37).

Снимки на къща в село Лозен:

Голямо разнообразие от недвижими имоти в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща , както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен.
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,0% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Къща в село Лозен за целогодишно живеене

Горни Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:22 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.