02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Парцел в Горни Лозен – регулация, за къща

Парцел в Горни Лозен – регулация, за къща

Парцел в Горни Лозен – регулация, за къща

217,000€
Лозен, София
  • Площ на имота: 1676

Парцел в Горни Лозен за къща. Урегулиран поземлен имот (УПИ). Намира се в самото село Лозен на асфалтов път, с целогодишен достъп. Между къщи. На тихо и спокойно място в близост до планината. От парцела се открива страхотна панорама, както към Лозенската планина, така и към Софийското поле. Пътя, на който се намира е в близост до главния път на село Лозен (ул. Съединение), от където минават градския транспорт (номер 5) и маршрутка номер 37.

До парцела е в регулация и има прокарани ток, вода, канал, а на улицата, на която се намира има изградена кабелна мрежа за доставка на високоскоростен Интернет (Бол Бг). До края на 2013г. ще бъде завършено газифицирането на местността, в която се намира имота. на Формата и размерът на му позволяват да се построят повече от една къща. Параметрите на парцела позволяват той да бъда разделян на по-малки дялове.  По документи имота се намира в зона, в която може да се извършва ниско застрояване – до 10 метра кота корниз (КК).

Снимки на парцел в Горни Лозен – регулация, за къща:

Голямо разнообразие от недвижими имоти в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща, както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен (ул. Съединение 112 – пред кметство Лозен).
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,4% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Парцел в Горни Лозен – регулация, за къща

Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:32 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.