02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Парцел в Лозен за къща – целогодишен достъп

Парцел в Лозен за къща – целогодишен достъп

Парцел в Лозен за къща – целогодишен достъп

46,410€
Долни Лозен, София
  • Площ на имота: 546

Парцел в Лозен за къща. Имота се намира в село Долни Лозен. В тихата и спокойна част в близост до Лозенската планина. В непосредствена близост до селото. До него има прокарани ток, вода, канал. Има възможност за свързване и към местния интернет доставчик (Бол БГ). Този парцел е подходящ както за къща за целогодишно обитаване, така и за вила. От имота се открива страхотна панорама към планината. Близостта му го главен път го прави атрактивен от гледна точка на възможността за целогодишен достъп. Формата и разположението му дават възможност за построяване на сграда с голяма разгъната застроена площ (РЗП), с максимална височина 10 метра КК (кота корниз).

Снимки на парцел в Лозен за къща:

Голямо разнообразие от недвижими имоти в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща, както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен (ул. Съединение 112 – пред кметство Лозен).
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,4% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Парцел в Лозен за къща – целогодишен достъп

Долни Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:33 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.