02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Парцел в Лозен – ТОП локация, на главен път

Парцел в Лозен – ТОП локация, на главен път

Парцел в Лозен – ТОП локация, на главен път

119,000€
Горни Лозен, София
  • Площ на имота: 918

Парцел в Лозен на главения път. Намира се на асфалтов път в началото на село Горни Лозен. В непосредствена близост до главния път. ТОП локация. В квартал с новостроящи се къщи. Целогодишен достъп. Имота е подходящ както за къща за целогодишно живеене, така и за сграда с бизнес предназначение.

До него има прокарани ток, вода, канал, а в непосредствена близост до него има изградена кабелна мрежа за доставка на високоскоростен Интернет (от Бол БГ). Предстоящо газифициране до началото на 2014г. Квадратната форма на мястото дава възможност за построяване на постройка с голяма разгъната застроена площ (РЗП). Максималната височина на строителство в този район е 10 метра.

В непосредствена близост до парцела има магазин за хранителни стоки, както и спирки на градски транспорт (номер 5) и на маршрутка номер 37.

Снимки на парцел в Лозен:

Голямо разнообразие от недвижими имоти в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща, както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен (ул. Съединение 112 – пред кметство Лозен).
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,4% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Парцел в Лозен – ТОП локация, на главен път

Горни Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:34 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.