02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Парцел в село Лозен – подходящ за къща, до планината

Парцел в село Лозен – подходящ за къща, до планината

Парцел в село Лозен – подходящ за къща, до планината

90,000€
Долни Лозен, София
  • Площ на имота: 1200

Парцел в село Лозен подходящ за къща. Имота се намира в близост до планината на тихо и спокойно място. Достъпът до него е по асфалтов път в отлично състояние и редовно почистване от сняг през зимния сезон. В близост е до главен път. В имота има прокаран ток, вода, канал, а до стълба пред него има изградена и кабелна мрежа да високоскоростен интернет. В него има двуетажна постройка, която може да се реставрира или да се използва петното за строеж за построяване на нова сграда. Основата й е около 70 кв.м. Тя е разположена в предния край на имота (виж скицата) и по този начин позволява големината на останалия двор да бъде използвана пълноценно. В парцела има засадени овощни дървета и лозница. Има панорамен изглед към Лозенската планина. В близост до него има детска площадка и магазин за хранителни стоки.  На около 5 минути ходене е от площада на Долни Лозен, където  са разположение няколко хранителни магазина, плод и зеленчук, аптека, будка за продажба на вестници, две заведения, студио за красота, солариум и железария. Там са разположение също така училището на Долни Лозен (200 ОУ “Отец Паисий”), читалището на Долни Лозен, както и спирките на градския транспорт (номер 5) и маршрутните таксита (номер 37).

Квадратурата на имота може да бъде увеличена с закупуването на съседен парцел с площ от 350 кв.м.

Снимки на парцел в село Лозен:

Голямо разнообразие от недвижими имоти в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща , както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен.
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,4% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Парцел в село Лозен – подходящ за къща, до планината

Долни Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:31 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.