02/992 69 или 089 555 0


Home » Property » Парцел за къща в Долни Лозен – регулация

Парцел за къща в Долни Лозен – регулация

Парцел за къща в Долни Лозен – регулация

35,000€
Долни Лозен, София
  • Площ на имота: 358

Парцел за къща в Долни Лозен. Урегулиран поземлен имот (УПИ), намиращ се в самото село Долни Лозен. Достъпът е по асфалтов път, който е с редовно снегопочистване през зимните месеци. До парцела има прокарани ток, вода, канал, а на улицата, на която се намира има изградена кабелна мрежа за доставка на високоскоростен Интернет (Бол Бг). Имота е равен и формата му е почти квадратна – 18 метра лице и 20 метра дълбочина, което прави парцела подходящ за застрояване на постройка с голяма основа и респективно голямо РЗП (Разгъната Застроена Площ). По документи имота се намира в зона, в която може да се извършва ниско застрояване – до 10 метра кота корниз (КК). Отстрани оградата е мрежа с бетонен фундамент, а задната част на двора е висок масив зид.

В изключителна близост до центъра на село Долни Лозен и съответно площада на Долни Лозен.  Там са разположени няколко магазина за хранителни стоки и домашни потреби, плод и зеленчук, аптека, будка за продажба на вестници, две заведения, студио за красота, солариум и железария. Там са също така училището на Долни Лозен (200 ОУ “Отец Паисий”), както и читалището на Долни Лозен, както и спирки на градския транспорт (номер 5) и маршрутка (номер 37).

Този поземлен имот отговаря на необходимите изисквания на банките за отпускане на ипотечен кредит.

 Снимки на парцел за къща в Долни Лозен:

Голямо разнообразие от недвижими имоти в Горни Лозен, Долни Лозен и околните райони. Разполагаме с над 150 парцела с целогодишен достъп подходящи за застрояване на къща, както и с десетки къщи подходящи, както за целогодишно живеене, така и за вила.
Не всички наши оферти са публикувани в сайта ни. За повече информация моля да ни потърсите на тел. 02/ 992 69 или 089 555 0, както и да ни посетите в офиса в Лозен (ул. Съединение 112 – пред кметство Лозен).
Без почивен ден. Без ‘такса оглед’. Комисионно – 2,4% с ДДС.

За контакти:


Тел.: 02/ 992
Моб.: 089 555

Парцел за къща в Долни Лозен – регулация

Долни Лозен, София

Вид оферта: Продава

Последно обновяване: 28/10/2020 9:32 am

Снимките, текстовете и видео материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без разрешението на авторите е незаконно.